fredag 23 januari 2009

Regn och grått


Idag är det, som många dagar i GBG, regn och grått, man måste vara tokig om man bosätter sig i detta land, känns som merparten av året är regn, rusk och kallt. I själen lever drömmar om sol, hav, vind och en perfekt skotad genua och vattnet som sprutar över bogen.


eller en strand långt borta...

2 kommentarer:

PEWS sa...

Ja jo regn och rusk har vi väl vår beskärda del av men tänk på de underbart vackra sommar-dagarna/kvällarn och nätterna - finns absolut inget i hela vida världen som går upp mot det! Så det så! :)

Anonym sa...

visst är det härligt med sol och värme jämt, men det blir vardag här med,och man blir trött på att vara småsvettig jämt... jag tror att 10 år med ständigt solglasögon på, aircon i bilen, bara ben, och att vara lite småsvettig hela tiden räcker.... tacka vet jag långbyxor, trevliga stickade tröjor, och jag tror västar är på modet igen, och boots, långa läckra skinnstövlar... WOW!! och vad mysigt att få sitta inne och mysa, dricka varmt te, eller en kaffe latte och pyssla lite medans vinden viner utanför, och inte känna att man måste gå ut för att det är så JÄVLARNS fint väder jämt, jämt.... nåväl, alla ställen har sina för och nackdelar, men inget, absolut inget slår svensk sommar!!